100% uniek

Al meer dan 5.000+ klanten

Maak je eigen ontwerp

Ook alles is mogelijk! De contour/lijn gesneden vinyl raamstickers en de statisch hechtende raamstickers kunnen ook zeer goed gebruikt worden bij een geboorte, verjaardag of andere feestje. Een raamsticker helemaal zelf ontwerpen daar zit tijd en energie in en dat begrijpen wij. Daarom bedrukken of snijden wij alleen kwalitatief goede raamstickers. Zodat het eindresultaat iets is waar we allemaal trots op mogen zijn.

Raamstickers zijn er in allerlei vormen en maten. Onze raamstickers zijn ook te verkrijgen in verscheidene kleuren, diverse formaten, materialen en heel veel stijlen. Met behulp van onze online tool ben je met het raamsticker ontwerpen zo een eind op weg. Je eigen ontwerp kun je bijvoorbeeld voorzien van je eigen logo, in je eigen huisstijl, je eigen smaak en ook passend bij jouw interieur. Je kunt full-colour raamstickers ontwerpen of op gesneden raamstickers. Ook is er keuze uit verschillende materialen. Je vind er nog meer informatie over op onze website. Het ontwerpen van raamstickers vinden veel mensen leuk om te doen omdat het dan echt iets van jezelf is. Het aanbrengen en verwijderen van een raamsticker is ook niet vervelend: een raamsticker is eenvoudig op te plakken en even snel weer te verwijderen. Daarom is het zo’n populaire manier om je pand of woning te personaliseren.

Zelf maken met onze tool

We hebben een handige tool op de site van Kei-gaaf waarmee je jouw unieke raamsticker kunt ontwerpen. Je doorloopt een paar stappen en aan het eind kun je je ontwerp bestellen. Wij gaan dan meteen aan de slag met jouw raamstickers. Iedere bestelling, groot of klein, behandelen we met zorg en aandacht.

Overdige producten

Bij Kei-gaaf maken we nog veel meer. We maken ook muurstickers op maat en canvasdoeken op maat. Helemaal volgens jouw eigen ontwerp. Veel huizen en bedrijfspanden hebben al een gepersonaliseerde deur, muur of raam door de muurstickers, raamstickers of het canvas van Kei-gaaf. Als je wilt, dan kijken we samen met jou naar je wensen om een raamsticker te ontwerpen.

Wij weten in ieder geval zeker dat je uiteindelijk de blikvanger hebt waar je naar op zoek was!

Kan ik je ergens bij helpen?