100% uniek

Al meer dan 5.000+ klanten

Maak je eigen ontwerp

Raamfolie met naam van jouw bedrijf

Raamfolie wordt zakelijk gezien ook ingezet om reclame mee te maken of om informatie te geven. Door raamfolie creëer je privacy maar behoud je toch het licht. Het heeft een gezandstraalde, melkglazen uitstraling. Raamfolie met naam wordt ook gebruikt om inkijk tegen te gaan. De raamfolie geeft dan meer privacy. Je kunt dan kiezen uit gesneden raamfolie of full colour raamfolie. De raamfolie is vervolgens te bedrukken met jouw eigen unieke ontwerp. De raamfolie kan geheel dekkend worden of nog steeds transparant waar het wordt uitgesneden. Hierdoor kun je spelen met de hoeveelheid privacy. Raamfolie is bovendien ook altijd te gebruiken als decoratie. Kies eens een afbeelding die past bij je bedrijf of ga voor een passende kreet. Met raamfolie kun je dan ook zeker een stuk van je creativiteit uiten. Naast de naam van je bedrijf kun je dus ook kiezen om het logo, de slogan of de domeinnaam van jouw bedrijf op de raamfolie te zetten. Kei-gaaf is onderdeel van BiMa design en heeft jarenlange ervaring in de reclame- en interieurwereld. Bij vele bedrijven hangt dan ook al Kei-gaaf raamfolie met naam of logo aan de binnen- en buitenzijde van het pand. Voor persoonlijk advies kun je ons dan ook altijd raadplegen om gebruik te maken van onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van raamfolie en andere branding zaken.

Raamfolie met naam van jouw familie

Onze raamfolie gesneden en full colour geeft geen doorkijk waardoor u privacy heeft. Ideaal voor de voordeur of voor ruimtes in huis waar je wat meer privacy wilt creëren. Denk bijvoorbeeld aan de werkkamer of de badkamer. Elk ontwerp of wens is mogelijk. Daardoor kun je bijvoorbeeld jullie achternaam en huisnummer bij de voordeur laten plakken, de kindernamen voor hun eigen slaapkamer of de naam van de ruimte zodat gasten deze altijd weten te vinden. Ook kunnen wij het vorm/contour/lijn gesneden raamfolie leveren. Informeer hier bij Kei-gaaf gerust naar. Raamfolie met naam kun je ook laten bedrukken. Hierdoor heb je volledige privacy, doordat er geen heldere stukken in de folie zitten. Ideaal voor de badkamer. Onze raamfolie met naam plakken we vaak aan de binnenkant en is daarmee te zien aan de buitenkant. Afhankelijk van de situatie kiezen we er soms voor om de folie aan de buitenkant te plakken. Onze raamfolie is van professionele, hoogwaardige, kwaliteit en kunt u zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van het raam plakken.

Tool van Kei-gaaf

Je vindt hier op onze website meteen een handige tool waarmee je jouw unieke raamfolie met naam, tekst, huisnummer of logo kunt ontwerpen. De tool doorloopt het hele ontwerpproces en aan het eind klik je op de bestelknop. We besteden veel zorg aan de raamfolie zodat het even later mooi en strak op het raam geplakt zit. Door de hoogwaardige kwaliteit kun je jouw eigen ontworpen raamfolie ook gemakkelijk zelf aanbrengen.

Gemakkelijk aan te brengen

Bij het aanbrengen van de raamfolie met naam wil je natuurlijk een zo strak mogelijk resultaat. De raamfolie van Kei-gaaf heeft een speciale plaklaag, die ervoor zorgt dat er geen luchtbellen ontstaan. Dit is onze bubble free / airfree techniek. Bovendien worden de raamfolies geleverd met een uitgebreide plakinstructie en een gratis spatel/rakel. Zo ben je verzekerd vam een strak en mooi resultaat, ook wanneer je de folie zelf plakt! Afhankelijk van de folie kan de raamfolie zowel aan de binnen- als buitenzijde van het raam geplakt worden.

Andere materialen

Kei-gaaf maakt nog meer dan alleen raamfolie met naam, tekst, huisnummer of afbeelding. We maken ook canvas en raamstickers op maat, helemaal gemaakt naar jouw wensen. Veel huizen en panden hebben een gepersonaliseerde muur, deur of raam afkomstig van Kei-gaaf. We staan altijd klaar voor het geven van advies. Kies je voor raamfolie, raamstickers of canvas: voor ons geldt altijd, ongeacht je keuze, wij behandelen alle ontwerpen met liefde, zorg en aandacht. En je hoeft niet eens te wachten, je kunt dankzij de handige Kei-gaaf tool meteen aan de slag op deze website! Start met jouw ontwerpen van raamfolie tot canvas.

Vragen over jouw ontwerp?

Kei-gaaf is onderdeel van BiMa design en heeft hiermee jarenlange ervaring in de reclame- en interieurwereld. Wil je advies over jouw ontwerp, het materiaal of jouw situatie of wil je volledig en professioneel een ontwerp laten maken voor raamfolie met naam dan kunnen wij je hier altijd bij helpen. Met onze kennis en ervaring staan we graag voor je klaar met het allerbeste persoonlijke advies. Voor advies kun je je vraag het beste mailen naar [email protected]. Het helpt wanneer je hierbij wat foto’s en beeldmateriaal van de huidige en/of de gewenste situatie toevoegt zodat we een duidelijk beeld hebben van je bedoeling. Ook als het gaat om het creatief verwerken van je bedrijfsnaam, logo en huisstijl kijken we graag met je mee. Geen vraag is ons te gek. We beschikken over een (bijna) oneindige creativiteit, zodat je altijd een mooi, uniek en kei-gaaf eindproduct ontvangt!

Kan ik je ergens bij helpen?