100% uniek

Al meer dan 5.000+ klanten

Maak je eigen ontwerp

Wij maken jouw raamsticker(s) op maat voor een geboorte van een jongen of meisje. Of misschien is het een tweeling? Wij helpen je graag met het maken van een passende, persoonlijke raamsticker voor de geboorte van jullie kindje(s).

Raamstickers zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, formaten en stijlen. Met de hulp van onze eenvoudige online tool ben je zo op weg naar een prachtig ontwerp in je eigen stijl. Onze full-colour raamstickers zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. We gebruiken standaard de statisch hechtende stickers. Ze zijn helemaal niet moeilijk op het raam aan te brengen. Heeft de raamsticker voor de geboorte lang genoeg op je raam gezeten? Dan is deze ook gemakkelijk weer te verwijderen. Daarom is het zo’n leuke en makkelijke manier om tijdelijk aan te brengen.

Handige tool

Op onze website vind je een handige tool om jouw unieke raamsticker samen te stellen. Via een aantal simpele stappen klik je uiteindelijk op de bestelknop. Dan gaan wij aan de slag voor jou. Met aandacht en zorg maken wij de raamsticker voor de geboorte van jouw kindje of een kindje van familie of vrienden helemaal compleet. Want een raamsticker is bij een geboorte ook een uiterst origineel kado-idee!

Assortiment Kei-gaaf

Kei-gaaf maakt meer dan alleen raamstickers op maat. We bedrukken ook muurstickers en canvasdoeken helemaal naar eigen wens. Veel woningen en bedrijfspanden mochten wij al voorzien van een gepersonaliseerde deur, muur of raam. Wij helpen ondernemers en particulieren en niets is ons te gek. Als je het fijn vindt kijken we samen met jou naar je wensen en de mogelijkheden die er zijn. Raamstickers, muurstickers of een prachtig canvas bestellen: waar het kan adviseren we je graag. Onze raamstickers zijn namelijk in diverse materialen en vormen verkrijgbaar. Het maakt ons uiteindelijk niet uit voor welk materiaal je kiest: ieder ontwerp behandelen we met veel zorg en aandacht. Jij hebt straks de blikvanger waarnaar je op zoek was.

Raamsticker voor een geboorte? Waarom zou je wachten? Het is kei leuk en het kan meteen op onze website.

Kan ik je ergens bij helpen?