100% uniek

Al meer dan 5.000+ klanten

Maak je eigen ontwerp

Foto’s maken doen we tegenwoordig allemaal. Met de camera’s op onze smartphones is het ons heel gemakkelijk gemaakt. Veel bijzondere foto’s komen hierdoor tegenwoordig ergens op de computer terecht. Dat is eeuwig zonde! Want het kan heel waardevol zijn om een portret of herinnering goed te laten afdrukken. Canvas is zeer geschikt om te bedrukken. Een foto op canvas, groot of klein, haalt die mooie herinnering naar boven iedere keer als je ernaar kijkt. Je kunt ook kiezen voor een bestaande foto om jouw interieur, kantoor, wachtkamer of hal een mooie uitstraling te geven. Canvas past overal en met een foto op canvas op groot formaat heb je een prachtige blikvanger.

De handige tool op onze website loopt alle stapjes met je door totdat je heel simpel je volledig gepersonaliseerde canvas hebt ontworpen. Ben je tevreden? Dan kun je het canvas direct bestellen. Een paar dagen later hangt jouw mooie foto op canvas al groot aan de muur!

Canvas: binnen

Canvas is veelzijdig en duurzaam. Het materiaal heeft een warme uitstraling en daardoor past het in elke omgeving: een woonkamer, hal, kantoor of slaapkamer: het is een persoonlijke blikvanger die helemaal bij jou past! De mogelijkheden zijn ontelbaar. Canvas geeft de kans om heel speels met je foto’s om te gaan.
Canvasdoek wordt door ons gespannen op een houten frame. Voor buiten adviseren we om je foto droog te hangen.

Foto’s op ander materiaal

Niet alleen canvas maken wij op maat. Ook raamstickers en raamfolie bedrukken we helemaal naar jouw wensen. Veel woningen en bedrijfspanden hebben we al mogen voorzien van een gepersonaliseerde muur, interieur, deur of raam. We geven graag advies en kijken dan samen naar je wensen. Raamfolie, raamstickers of canvas: wat je ook kiest, wij behandelen alle ontwerpen met liefde, zorg en aandacht. Een foto op canvas groot bestellen? Je hoeft niet te wachten, je kunt meteen aan de slag op deze website!

Kan ik je ergens bij helpen?