100% uniek

Al meer dan 5.000+ klanten

Maak je eigen ontwerp

Over ons

Kei-gaaf is een webshop dat geheel in een nieuwe jas is gestoken per januari 2020. Onze nieuwe webshop is geheel up to date met de nieuwste en modernste ontwerpen en eigen ontwerp tool.

U kunt uit onze honderden ontwerpen raamfolie, raamstickers, muurstickers, canvas muurstickers of canvasdoeken kiezen. U kunt hier uw eigen afmeting aan aangeven, eigen tekst, eigen naam, logo of afbeelding.

Geheel uniek en op maat kunt u het maken. Kei gaaf toch!

Maar alles kan ook zelf worden ontworpen. Met onze nieuwe ontwerp tool kunt u van elk materiaal een eigen ontwerp laten maken. Een canvasdoek met de foto van de kinderen voor in de woonkamer. Een eigen gemaakte muurtekst plakken in de slaapkamer. Of lijkt het u leuk om op de kinderkamer een mooi canvas muursticker met eigen vakantiefoto en naam te plakken! Alles is mogelijk!

Bedrijven kunnen ook zich geheel uitleven qua mogelijkheden op onze site. U kunt zelf alles ontwerpen met eigen afbeeldingen, kleuren, teksten en logo. Door het gebruik van raamfolies kunt u privacy creëren of met raamstickers uw bedrijfslogo laten zien. Het interieur kunt u ook geheel op maat en uniek maken in uw eigen huisstijl. Muurstickers, canvas stickers en canvasdoeken zijn hier goed geschikt voor. Uw interieur en uitstraling kan u gemakkelijk uniek en kei-gaaf maken.

Wij helpen u ook graag als u dat wilt. U kunt uw vragen mailen naar ons met eventueel wat foto’s van de situatie. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van de situatie en wat u zou willen creëren. Wij maken geheel vrijblijvend een voorbeeld ontwerp. Samen verlopen we dan de volgende stappen tot u het eindresultaat heeft wat u zoekt.

Kei-gaaf is onderdeel van BiMa Design. Wij hebben jarenlange ervaring in de reclame-, interieurwereld en weten met onze ervaring en product know-how u het beste te adviseren. Onze creativiteit is bijna oneindig waardoor u altijd een uniek, mooi en kei-gaaf eindproduct krijgt.

Kei-gaaf helpt u graag. Mail ons snel met uw vragen. Dan gaan we stappen zetten naar dat een kei-gaaf eindproduct!!

Kan ik je ergens bij helpen?