100% uniek

Al meer dan 5.000+ klanten

kei gaaf

Maak je eigen ontwerp

Plakinstructie sticker

  • Na ontvangst van uw sticker deze plat liggend en in een niet vochtige ruimte bewaren. De sticker niet anders oprollen of kreuken.
  • De zon mag niet op het raam schijnen als u de sticker aanbrengt. Als het te warm is, is de sticker niet meer te herplaatsen. Het raam en de lucht moeten tussen de 8-20 C° graden zijn.
  • Soms zijn er extra kaders of grote open plekken nog dicht. Dit is zodat u de sticker makkelijker/recht kunt monteren. Na montage van de sticker kunt u het gelijk verwijderen.
  • Mocht er onverhoopt toch een luchtbel of plek zijn overgeslagen met aanwrijven dan kunt u deze zachtjes met uw vinger wegdrukken.

Stap 1: Zorg dat u het raam en kozijn SCHOON (kijk goed of er geen verfspetters of kit plekken zijn), ontvet en stofvrij maakt. En teken eventueel af waar de sticker moet.

Stap 2: Met de meegeleverde spatel wrijft u de applicatietape* rustig/zachtjes nogmaals aan op een gladde en vlakke ondergrond.

Stap 3: Verwijder rustig het rugpapier op een vlakke ondergrond. Let goed op dat als de sticker niet meegaat even terugvouwen en aanwrijven met uw vinger anders scheurt u de sticker in.

Stap 4: Plaats de sticker (het beste met 2-3 personen) waar u deze wilt hebben. Als de sticker nog niet is aangewreven met de spatel is deze met een rustige ruk weer van het raam los te halen. Na het aanwrijven niet meer.

Stap 5: Begin met wrijven in het midden, naar links en rechts, wrijvend naar boven en houdt hierbij de sticker strak en iets van het oppervlak af. Daarna weer van het midden, naar links en rechts, wrijvend naar beneden en houdt hierbij de sticker strak en iets van het oppervlak af.

Stap 6: Laat de sticker een uur aanhechten aan het raam en verwijder dan de applicatietape die nog op de sticker zit.

Stap 7: Een kei gaaf eindresultaat!!

applicatietape* = Het lijmpapier (plakt) wat aan de bovenzijde/bovenkant van de sticker zit.

Mocht het te warm zijn (+20 C°) of de zon schijnt ietsje op het raam maar u moet de sticker aanbrengen dan kan u het raam voor het aanbrengen iets nat maken met water d.m.v een plantenspuit. Wacht dan wel minimaal 24 uur voordat u de applicatietape verwijdert.

Chat openen
Kan ik je ergens bij helpen?