100% uniek

Al meer dan 5.000+ klanten

Maak je eigen ontwerp

Raamfolie op maat voor bedrijven

Raamfolie wordt zakelijk gezien ook ingezet om reclame mee te maken of om informatie te geven. Het is ideaal voor huurpanden of voor tijdelijke informatievoorzieningen doordat het naast gemakkelijk te bevestigen ook schadevrij te verwijderen is. Jouw eigen logo of ontwerp kan voor de raamfolie op maat gebruikt worden. Zo kunnen we altijd jouw huisstijl op de raamfolie verwerken. Elk ontwerp kan bedrukt of gesneden worden op elk formaat en in elke bedenkbare vorm. Je kunt kiezen uit gesneden raamfolie, full colour raamfolie of gezandstraalde raamfolie, ook wel melkglasfolie genoemd. Raamfolie kan op bedrijfslocaties ingezet worden om privacy te creëren. Men kan niet naar binnen kijken dus het geeft volledige privacy, maar het laat wel licht door. Raamfolie is bovendien ook altijd te gebruiken als decoratie. Er zijn vast leuke afbeeldingen of passende quotes te vinden die passen bij jouw bedrijf.

Raamfolie op maat voor particulieren

Bij particulieren wordt de raamfolie veelal met naam, tekst en huisnummer voorzien en aangebracht bij de voordeur. Raamfolie kan gebruikt worden om meer privacy te hebben vanaf de straat je woning in of om binnen in je woning naar de badkamer of werkruimte privacy te creëren. Met raamfolie kun je namelijk heel goed inkijk tegengaan waarmee je voor volledige privacy kunt zorgen. Gezandstraalde raamfolies hebben een gezandstraalde, melkglas, effect uitstraling. Hiermee kun je privacy creëren zonder dat je de natuurlijke lichtinval beperkt. Naast privacy kun je raamfolie ook heel leuk gebruiken voor decoratie in huis. Denk aan leuke foto’s, namen of quotes passend bij uw familie. Raamfolie met naam is bijvoorbeeld extra leuk voor de kinderkamer.

Handige tool

Met de hulp van onze handige tool kun je jouw unieke raamfolie op maat ontwerpen. Je doorloopt alle stapjes en aan het eind klik je op de bestelknop. Vervolgens laat je dan de raamfolie bedrukken of snijden met jouw eigen ontwerp. We besteden veel zorg aan de productie van jouw persoonlijke raamfolie zodat het uiteindelijk mooi strak op het raam geplakt zit. Met raamfolie op maat kun je volledig je creativiteit uiten. De full colour raamfolie en de gesneden raamfolie zijn beide geschikt om zowel aan de buitenzijde als binnenzijde aan te brengen en kunnen geheel naar eigen idee worden gemaakt. Uniek en op maat! Informeer bij ons gerust naar de mogelijkheden.

Strak geplakt

Bij de productie van jouw persoonlijke raamfolie zorgen we voor de beste kwaliteit die bijdraagt aan het gemakkelijke aanbrengproces van de raamfolie. Je wilt natuurlijk dat deze mooi strak op het raam geplakt kan worden. Dankzij de speciale belijming die bij onze raamfolie hoort zorgen we ervoor dat er geen luchtbellen ontstaan onder de folie. Dit is onze bubble free / airfree techniek. Daarnaast ontvang je uiteraard een uitgebreide plakinstructie en een gratis spatel/rakel, voor een strak en mooi resultaat!

Andere materialen

Kei-gaaf maakt nog meer dan alleen raamfolie op maat zoals raamfolie voor de voordeur en raamfolie met naam of een afbeelding. We maken ook op maat canvas en raamstickers, helemaal naar jouw wensen, helemaal uniek. Een gepersonaliseerde muur, deur of raam afkomstig van Kei-gaaf is altijd professioneel afgewerkt en gemaakt van kwalitatief goede materialen. Kies je voor raamfolie, raamstickers of canvas op maat: wat je keuze ook wordt, alle ontwerpen en materialen behandelen wij met liefde en veel zorg en aandacht. Ga lekker aan de slag met je ontwerp en verras ons! Dan heb jij jouw raamfolie volledig op maat deze week nog in huis.

Advies op maat

Gepaard bij de raamfolie op maat leveren wij indien gewenst ook advies op maat. Kei-gaaf is onderdeel van BiMa design en heeft jarenlange ervaring in de reclame- en interieurwereld. Wil je een ontwerp laten maken of advies over het meest geschikte materiaal in jouw situatie dan kunnen wij je hier altijd van voorzien. Met onze ervaring en know-how staan we graag voor je klaar met allerbeste advies. Voor advies kun je je vraag het beste mailen naar [email protected]. Stuur ons gerust wat foto’s en beeldmateriaal toe van de huidige en/of de gewenste situatie zodat we een duidelijk beeld hebben van je bedoeling. Ook als het gaat om het creatief verwerken van je logo en huisstijl kijken we graag met je mee. Geen vraag is ons te gek. We beschikken over een (bijna) oneindige creativiteit, zodat je altijd een mooi, uniek en kei-gaaf eindproduct ontvangt!

Kan ik je ergens bij helpen?