100% uniek

Al meer dan 5.000+ klanten

Maak je eigen ontwerp

Met muurstickers kun je je woonkamer eigen stijl mee geven. Muurstickers blijven in je woonkamer heel goed op de muur zitten. Je hoeft dus geen losse hoekjes of randjes te verwachten. Wij maken alleen muurstickers met afbeeldingen of tekst van hoge kwaliteit. Kei-gaaf helpt je graag met je ontwerp als dat nodig is.

Muurstickers voor in de woonkamer? Dan kun je nadenken over allerlei vormen en maten. Onze muurstickers zijn ook nog eens verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, materialen en stijlen. Dus ook jouw unieke idee kunnen wij ook daadwerkelijk maken. Je gebruikt daarvoor onze online tool of je kunt je ontwerp naar ons toezenden. We denken graag mee over je huisstijl, je eigen smaak en we denken zelfs mee of het helemaal passend zal zijn bij jouw interieur of de architectuur van je woning. Wij kunnen naast de standaard maten de muurstickers in elk gewenste maat maken. De canvas full colour muurstickers kunnen bijvoorbeeld wel 4 meter bij 1.30 worden uit 1 baan. Meerdere banen naast elkaar kunt u een gehele wand beplakken. Zo krijgt u op een gemakkelijke manier een kei gave nieuwe uitstraling. Muurstickers zijn full-colour te bedrukken. Muurstickers in de woonkamer zijn niet alleen leuk om te zien, gelukkig is ook het aanbrengen geen vervelende klus: een muursticker is eenvoudig op de muur te plakken.

Snel en eenvoudig met onze eigen tool

We lieten het al even doorschemeren: op onze website vind je een handige tool waarmee je jouw unieke muursticker voor je woonkamer kan maken. In een aantal stappen heb je het proces doorlopen en aan het eind kun je jouw muursticker voor je woonkamer direct bestellen! Wij gaan dan meteen met jouw muurstickers aan de slag. We besteden daar veel zorg en aandacht aan. Muurstickers moeten uiteindelijk mooi en strak op de muur geplakt zitten.

Kei-gaaf doet meer

Bij Kei-gaaf maken we muurstickers op maat, maar dat niet alleen, we maken nog veel meer. We bedrukken ook raamstickers, raamfolie en canvasdoeken, helemaal volgens jouw eigen wensen. We zijn erg trots op het feit dat we al veel woningen en panden mochten voorzien van een gepersonaliseerde deur, muur of raam. Als je het fijn vindt om geholpen te worden bij je ontwerp, dan kijken we met jou samen naar je wensen.

Wat we zeker weten is dat jij straks originele en unieke muurstickers in je woonkamer hebt!

Kan ik je ergens bij helpen?