100% uniek

Al meer dan 5.000+ klanten

Maak je eigen ontwerp

Algemene voorwaarden

Nadat u de bestelling heeft geplaatst stemt u met uw eigen ontwerp in voor productie. Het gekozen materiaal, ontwerp, kleur(en), afmeting, afbeelding en tekst. De bestelling wordt gelijk in productie genomen. U bent zelf verantwoordelijk voor taal en/of spelfouten die u maakt in uw bestelling. Altijd even goed controleren voor u uw bestelling plaatst. U bent zelf verantwoordelijk voor de ondergrond waar u de sticker plakt dat deze geschikt is voor het materiaal. U plakt de sticker volgens de plakinstructie. Mocht u toch iets willen wijzigen dan kan dit alleen als u binnen 1 uur na uw bestelling een mail naar ons stuurt. Dan kunnen wij de bestelling nog aanpassen en het aangepaste ontwerp voor akkoord naar u sturen. Na 1 uur is dit niet meer mogelijk.
Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd. Na uw bestelling gaat u een koopovereenkomst aan met betaalplicht. Meer weten over rechten en plichten kunt u vinden bij de Rijksoverheid website.

Uitzondering maatwerk leveren wij:
Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
Producten worden allemaal op uw maat gemaakt die u aangeeft met de specificaties van bijvoorbeeld uw naam, tekst of huisnummer en gekozen vorm en materiaal waardoor het onder maatwerk valt.

VERZENDING
Wij rekenen vaste kosten van € 4,99 voor elke bestelling in Nederland voor verzending. Andere landen worden andere verzendkosten gehandhaafd. Als uw pakket wordt aangeboden en deze is beschadigd aan de buitenzijde deze niet accepteren.

KLACHTENBEMIDDELING
Al onze producten worden door ons zelf geproduceerd, verpakt en verzonden. Dit doen wij natuurlijk met de meeste zorg zodat u het mooiste eindresultaat behaald. Mocht u toch ergens een vraag of klacht overhebben vernemen wij dit graag. U kunt dit naar ons mailen en wij zullen binnen 3 werkdagen een passend antwoord geven. Mocht het over een product gaan graag foto’s hiervan bijvoegen in uw mail.

GARANTIE
Wij werken met hoogwaardige producten met een lange levensduur. Alle producten hebben een 3-5 jaar garantie (behalve de statisch hechtende raamfolie 2-3 jaar). Onze inkten 3-5 jaar garantie. Per product, toepassing en onderhoud is de levensduur afhankelijk. Ook is het afhankelijk van het gebruik hiervan.

PRIVACY
Privacy wordt apart belicht op onze site. Wilt u hierover iets naar ons melden dan kunt u ons een mail sturen. Uw gegevens worden niet gebruikt door derden of commerciële mails.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd over onze algemene voorwaarden. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze altijd naar ons mailen.

Kan ik je ergens bij helpen?