100% uniek

Al meer dan 5.000+ klanten

Maak je eigen ontwerp

De mogelijkheden met raamfolie

Wanneer u kiest om raamfolie te gebruiken bij de voordeur om meer privacy te creëren heeft u verschillende mogelijkheden om dit te doen. Afhankelijk van uw wensen op het gebied van afscherming kunt u kiezen voor gesneden raamfolie of full colour bedrukte raamfolie. Mocht u een deur met veel glas hebben, waarvan u een gedeelte af wilt schermen, dan is het zeker aan te raden om gesneden raamfolie te kiezen. U kunt het echter ook wat uitbundiger aanpakken met onze full colour raamfolie. Wat uw wensen ook zijn, bij Kei-Gaaf zal u snel de raamfolie voor uw voordeur vinden die u zoekt. Met raamfolie creëert u privacy in de ruimte waar u dit nodig heeft. Binnenshuis en buitenshuis. Doordat de raamfolie ook goed bestand is tegen vochtige ruimtes is deze ook ideaal om meer privacy te creëren in het kleinste kamertje in huis en in de badkamer of in een tuinhuis of schuurtje. Ook bij bedrijfspanden kan raamfolie bij de voordeur een uitkomst bieden. Op de raamfolie kunt u namelijk de naam van uw bedrijf, uw logo, uw slogan, wat u doet of uw domeinnaam kwijt. Ook binnen uw kantoorpand kan raamfolie een oplossing zijn om duidelijk te maken waar welke ruimte voor bedoeld is of wie in welk kantoor zit. Denk aan termen als ‘vergaderzaal’, ‘spreekkamer’, ‘kantine’ of simpelweg ‘privé’. Zo kunt u ook in uw bedrijfspand wat privacy creëren voor bijvoorbeeld klantgesprekken.

Ons aanbod raamfolie voor de voordeur

Raamfolie voor de voordeur vindt u bij ons in diverse soorten en maten. Zo hebben wij onder andere frosted en dusted raamfolie. Deze raamfolie heeft een witte gezandstraalde uitstraling, ook wel een melkglas effect genoemd. Hierdoor kunt u de hal en entree goed afschermen, maar heeft u wel een mooie lichtinval. Niet alleen kunt u bij ons uit diverse ontwerpen raamfolie kiezen. U kunt de folie ook laten snijden en bedrukken in de door u gewenste vorm. Bent u toch niet zo’n liefhebber van gezandstraalde raamfolie dan hebben wij ook volledige full colour ontwerpen van bijvoorbeeld glas in lood of landschappen in ons uitgebreide assortiment. Mocht uw gewenste ontwerp er alsnog niet tussen staan, dan kunt u het beste contact met ons opnemen, zodat wij u van deskundig advies en een voorbeeld ontwerp kunnen voorzien. U kunt ook zelf uw unieke raamfolie samenstellen via onze handige tool.

Zelf uw raamfolie samenstellen met de Kei-gaaf ontwerp tool

U kunt met onze eigen tool eenvoudig zelf uw raamfolie samenstellen. U hoeft enkel uw eigen tekst of afbeelding toe te voegen, het gewenste formaat te kiezen en wij gaan voor u aan de slag! Naast unieke raamfolie kunnen wij ook raamstickers op maat voor u maken of een muursticker. Bij Kei-Gaaf heeft u dan ook de mogelijkheid om uw eigen gepersonaliseerde muur, raam of deur te creëren. Bij ons kunt u altijd en strak resultaat verwachten. Onze producten zijn met veel liefde, zorg en aandacht gemaakt, zodat u van de hoogste kwaliteit geniet.

Meer dan alleen raamfolie

Bij Kei-Gaaf besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze raamfolies. Maar naast raamfolie bieden wij nog veel meer materialen om uw woning of bedrijfspand te voorzien van privacy en/of decoratie. Allemaal van hoogwaardige kwaliteit zodat het jaren meegaat. Denk bijvoorbeeld aan canvasdoeken, full colour raamstickers en muurstickers voor onder andere de slaapkamer. Hiervoor hebben wij standaard ontwerpen op voorraad, maar het is ook altijd mogelijk om bij deze materialen uw eigen creativiteit los te laten op een uniek en persoonlijk ontwerp. Indien gewenst kunnen wij u ook altijd advies geven over het te gebruiken materiaal voor uw ontwerp of wij kunnen met onze creativiteit een persoonlijk design voor u maken. Geen vraag of idee is te gek voor onze (bijna) oneindige creativiteit. Zo ben je er altijd zeker van dat je een ontwerp krijgt wat bij je past en waar je jaren blij mee kunt zijn.

Vragen over raamfolie voor uw voordeur? Neem contact op

Zoekt u raamfolie voor de voordeur en heeft u nog vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via 06 41 772 904 of stuur ons een mail via [email protected] en laat ons wat foto’s zien van uw wensen. Ook foto’s van de huidige situatie van uw voordeur kunnen hierbij handig zijn. Wij zullen dan het ontwerp verzorgen en een mooi eindresultaat creëren. Zo heeft u straks raamfolie voor de voordeur waar u nog lang van zal genieten. Onze raamfolie is ook prima geschikt voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer of buiten.

Kan ik je ergens bij helpen?