100% uniek

Al meer dan 5.000+ klanten

kei gaaf

Maak je eigen ontwerp

De mooiste raamfolie voor de voordeur heeft u snel gevonden bij Kei-Gaaf

Raamfolie voor de voordeur gezocht? De mooiste raamfolie kunt u vinden bij Kei-Gaaf.
Met onze raamfolie kunt u alle kanten op. Zowel thuis als op kantoor. U kunt het eenvoudig bevestigen en ook weer verwijderen. Bovendien zal u er snel de gewenste uitstraling van uw woning of bedrijf mee kunnen realiseren. Mocht u een deur met veel glas hebben, waarvan u een gedeelte af wilt schermen, dan is het zeker aan te raden om gesneden raamfolie te kiezen. U kunt het echter ook wat uitbundiger aanpakken met onze full colour raamfolie. Wat uw wensen ook zijn, bij Kei-Gaaf za u snel de raamfolie voor uw voordeur vinden die u zoekt. Met raamfolie creert u privacy in de ruimte waar u dit nodig heeft

 

Ons aanbod raamfolie voor de voordeur

Raamfolie voor de voordeur vindt u bij ons in diverse soorten en maten. Zo hebben wij onder andere frosted en dusted raamfolie. Deze raamfolie heeft een witte gezandstraalde uitstraling. Hierdoor kunt u de hal goed afschermen, maar heeft u wel een mooie lichtinval. Niet alleen kunt u bij ons uit diverse ontwerpen raamfolie kiezen. U kunt de folie ook laten snijden en bedrukken in de door u gewenste vorm. Mocht uw gewenste ontwerp er niet tussen staan, dan kunt u het beste contact met ons opnemen, zodat wij u van advies en een voorbeeld ontwerp kunnen voorzien. U kunt ook zelf uw raamfolie samenstellen via onze handige tool.

 

Zelf uw raamfolie samenstellen

U kunt met onze eigen tool eenvoudig zelf uw raamfolie samenstellen. U hoeft enkel uw eigen tekst of afbeelding toe te voegen, het gewenste formaat te kiezen en wij gaan voor u aan de slag! Naast unieke raamfolie kunnen wij ook raamstickers en canvas op maat voor u maken. Bij Kei-Gaaf heeft u dan ook de mogelijkheid om uw eigen gepersonaliseerde muur, raam of deur te creëren. Bij ons kunt u altijd en strak resultaat verwachten. Onze producten zijn met veel liefde, zorg en aandacht gemaakt, zodat u van de hoogste kwaliteit geniet.

 

Vragen over raamfolie voor uw voordeur? Neem contact op

Zoekt u raamfolie voor de voordeur en heeft u nog vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via 06 41 772 904 of stuur ons een mail via maaike@kei-gaaf.nl en laat ons wat foto’s zien van uw wensen. Wij zullen dan het ontwerp verzorgen en een mooi eindresultaat creëren. Zo heeft u straks raamfolie voor de voordeur waar u nog lang van zal genieten. Onze raamfolie is ook prima geschikt voor in vochtige ruimtes zoals de badkamer of buiten.

Chat openen
Kan ik je ergens bij helpen?