100% uniek

Al meer dan 5.000+ klanten

kei gaaf

Maak je eigen ontwerp

Muursticker voor de kinderkamer nodig? Kei-Gaaf heeft het grootste aanbod

Een muursticker voor de kinderkamer nodig? Kei-Gaaf heeft het grootste aanbod muurstickers. De kinderkamer moet een plek zijn waar je kind zich veilig kan terugtrekken en lekker kan spelen. Passende muurstickers helpen je kind om van zijn of haar slaapkamer een geheel eigen plek te maken. Onze muurstickers zijn voor verschillende muren te gebruiken en kunnen de kinderkamer snel de gewenste uitstraling geven. Ze zijn gemakkelijk toe te passen en wanneer je kinderen erop uitgekeken zijn, ook weer eenvoudig te verwijderen. Bij ons heeft u de keuze uit full colour muurstickers en gesneden muurstickers. Elke sticker voegt weer op een andere manier iets toe aan de kinderkamer. Bekijk meteen of je jouw ideale muursticker voor de kinderkamer in onze webshop vindt of lees verder voor meer informatie.

Muursticker voor de kinderkamer: ons assortiment

Zoekt u een mooie muursticker voor de kinderkamer, dan kunt u bij ons terecht voor het grootste assortiment muurstickers. Zo hebben wij muurstickers in de vorm van letters, waardoor u de naam van uw kind kan laten samenstellen. Ook hebben wij prachtige full colour muurstickers voor de kinderkamer, zoals stickers met afbeeldingen van dieren. Je kunt bij ons niet alleen kiezen uit diverse ontwerpen muurstickers voor de kinderkamer, maar deze ook zelf laten snijden of bedrukken naar uw wensen. Wanneer uw gewenste ontwerp niet in de webshop te vinden is, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen namelijk ook uw gewenste ontwerp voor de kinderkamer voor u op maat maken.

Of stel zelf een muursticker voor de kinderkamer samen

U kunt middels onze handige tool ook zelf een muursticker voor de kinderkamer samenstellen. U upload hierbij de gewenste afbeelding en voegt eventueel een tekst toe. Vervolgens maakt u de keuze voor een bepaald formaat en beginnen wij met het maken van uw ontwerp. Het is niet alleen mogelijk om muurstickers voor de kinderkamer samen te stellen. U kunt ook raamstickers en canvas ontwerpen. Hiermee kunt u de kinderkamer nog meer personaliseren. U kunt hierbij altijd een mooi eindresultaat verwachten. Al onze producten worden met veel liefde, aandacht en zorg vervaardigd. En dat merkt u.

Bestel direct een muursticker voor de kinderkamer

Bestel direct een muursticker voor de kinderkamer, zodat wij hem snel bij u thuis kunnen leveren. Wilt u meer weten over ons assortiment muurstickers of heeft u een overige vraag? U kunt gerust contact met ons opnemen via 06 41 772 904 of mailen naar maaike@kei-gaaf.nl. Wij maken tevens graag een ontwerp op maat voor u. Van onze muursticker in de kinderkamer zal jouw kind ongetwijfeld lang genieten.

 

Chat openen
Kan ik je ergens bij helpen?