100% uniek

Al meer dan 5.000+ klanten

kei gaaf

Maak je eigen ontwerp

Plakfolie nodig? De beste folie bestelt u bij Kei-Gaaf

Heeft u plakfolie nodig? De beste folie bestelt u bij Kei-Gaaf. Misschien zoekt u plakfolie voor op de ramen van uw woning, voor uw kantoor, winkelpand of kantoor. Wij bieden folie aan die op diverse ramen toepasbaar is. U kunt onze folie eenvoudig aanbrengen en weer verwijderen. En dat niet alleen, want als u onze folie aanbrengt, zal dit de uitstraling van uw woning of pand meteen ten goede komen. Misschien heeft u deuren met veel glas en wilt u een deel hiervan meer afschermen. Dan is gesneden raamfolie een zeer goede optie. U kunt ook voor full colour folie kiezen als u wat meer uit wilt pakken. U zal bij Kei-Gaaf in elk geval binnen een mum van tijd de plakfolie vinden die u nodig heeft.

Onze plakfolie

U kunt plakfolie bij ons in diverse soorten en maten bestellen. Zo hebben wij bijvoorbeeld speciale frosted folie. Dit is ook wel folie met een witte gezandstraalde uitstraling. Deze folie zorgt ervoor dat uw ruimte optimaal wordt afgeschermd. Ook zal er nog voldoende lichtinval zijn. U kunt bij ons niet alleen uit diverse ontwerpen folie kiezen, maar heeft ook de mogelijkheid om zelf folie te laten snijden of bedrukken in een vorm naar wens. Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij denken dan graag met u mee en kunnen een voorbeeld ontwerp voor u maken.

Plakfolie zelf ontwerpen

U kunt ook zelf plakfolie ontwerpen met behulp van onze tool. Via onze tool voegt u eenvoudig een afbeelding en tekst toe. Vervolgens maakt u de keuze voor het gewenste formaat en gaan wij aan de slag met het uitwerken van uw persoonlijke ontwerp. U kunt bij ons niet alleen uw eigen folie ontwerpen, maar ook muurstickers en uw eigen canvas. Hierbij kunt u altijd een mooi en strak eindresultaat verwachten. Onze producten vervaardigen wij met veel liefde, zorg en aandacht, waardoor wij u altijd optimale kwaliteit folie kunnen garanderen.

Bestel direct uw plakfolie

Bestel direct uw plakfolie in de webshop van Kei-Gaaf, zodat wij uw folie snel kunnen verzenden. Wilt u meer weten over ons aanbod folie of heeft u andere vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen via 06 41 772 904, maar ook een e-mail sturen naar maaike@kei-gaaf.nl. Wanneer u per mail foto’s van uw wensen doorstuurt, kunnen wij bekijken of we dit ontwerp op maat kunnen realiseren. Met onze plakfolie heeft u altijd de beste folie voor de scherpste prijs in huis.

Chat openen
Kan ik je ergens bij helpen?