100% uniek

Al meer dan 5.000+ klanten

Maak je eigen ontwerp

Aanbod plakfolie voor het raam

Plakfolie voor het raam kunt u bij ons in verschillende soorten vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van frosted plakfolie? Deze plakfolie beschikt over een witte gezandstraalde uitstraling en schermt uw ruimte goed af. De lichtinval blijft hierbij wel behouden. U heeft bij ons niet alleen de keuze uit vele ontwerpen plakfolie, maar kunt ook zelf plakfolie laten bedrukken of snijden in uw gewenste vormen. Dit doet u eenvoudig met de Kei-gaaf ontwerp tool. Wanneer u uw gewenste ontwerp niet kunt vinden, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij geven u dan een advies of maken een voorbeeld ontwerp voor u.

De voordelen van plakfolie

Plakfolie biedt vele voordelen. De meest genoemde redenen om plakfolie op het raam te gebruiken is de behoefte om meer privacy te creëren of simpelweg de leuke decoratie mogelijkheden die het biedt.

Privacy

Plakfolie op het raam kan extra privacy bieden wanneer u hiernaar op zoek bent. Zo hebben wij frosted plakfolie, ook wel melkglas folie genoemd, in ons aanbod. Deze folie heeft een licht witte gezandstraalde kleur waardoor je hier niet doorheen kunt kijken maar waardoor ook de lichtinval niet beperkt wordt. Deze folie is daardoor ideaal voor ruimtes die men iets meer afgeschermd wil hebben, maar wel graag wil blijven voorzien van natuurlijk en zacht licht. Onze plakfolie is overigens ook geschikt om te gebruiken in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Ook bij bedrijfspanden wordt onze plakfolie gebruikt om privacy te creëren. Wilt u bijvoorbeeld niet dat iemand gemakkelijk op de schermen in uw kantoor kan kijken of wilt u iets meer privacy bieden in de spreekkamers met klanten dan kan plakfolie op het raam dit voor u realiseren.

Decoratie

Plakfolie op het raam biedt naast privacy ook een leuke uitstraling waardoor het prima als decoratiemateriaal ingezet kan worden. Tover in een handomdraai standaard ramen om tot mooie, decoratieve glas in lood ramen door deze te voorzien van glas in lood plakfolie. Of personaliseer de ruiten van de kinderkamers met hun eigen naam. Daarnaast wordt plakfolie bij woningen veelal gebruikt bij de voordeur om de familienaam en het huisnummer op de woning te vermelden. Ook zakelijk kan de plakfolie goed gebruikt worden als decoratie. Plakfolie is namelijk een ideaal middel om branding toe te voegen aan uw huurpand doordat deze naast makkelijk plakbaar ook zeer eenvoudig en vooral schadevrij verwijderd kan worden van het raam. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfsnaam, logo, slogan, wat u doet of misschien wel uw domeinnaam. Onze plakfolie kan overigens volledig worden voorzien van een eigen ontwerp. Dit doet u op onze website heel eenvoudig met de Kei-gaaf ontwerp tool. Heeft u hier wat hulp en/of inspiratie bij nodig dan staan we met onze kennis en creativiteit ook graag voor u klaar.

Zelf plakfolie samenstellen

Met onze eigen tool stelt u zelf gemakkelijk uw plakfolie voor het raam samen. Het enige wat u doet is uw eigen tekst en een afbeelding toevoegen. Vervolgens kiest u het gewenste formaat en starten wij met het maken van uw ontwerp. We besteden veel aandacht aan de productie van uw persoonlijke plakfolie zodat het uiteindelijk mooi strak op het raam geplakt kan worden. Met het ontwerp van uw plakfolie kunt u volledig uw creativiteit uiten. De full colour plakfolie en de gesneden raamfolie kunnen zowel aan de buitenzijde als binnenzijde van het raam aangebracht worden en kunnen geheel naar eigen idee worden gemaakt. Hierbij kunnen wij uiteraard ook een helpende hand bieden. Met onze jarenlange ervaring is er aan creativiteit en kennis geen gebrek. Informeer bij ons gerust naar de mogelijkheden. Bij ons kunt u niet alleen plakfolie op maat laten maken, maar ook canvas en raamstickers. Hiermee kun je eenvoudig een gepersonaliseerde muur, deur of raam creëren. Bij ons profiteer je altijd van het strakste resultaat. Wij maken al onze producten met veel zorg, aandacht en liefde, waardoor u de hoogste kwaliteit plakfolie op uw ramen heeft. En dat ziet u.

Bestel plakfolie voor uw raam

Bestel direct plakfolie voor uw raam en profiteer van een snelle verzending. Heeft u nog vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via 06 41 772 904 of stuur ons een mail via [email protected]. Laat ons gerust wat foto’s van uw wensen zien, zodat wij een ontwerp op maat kunnen maken. Met onze plakfolie op het raam bent u altijd verzekerd van minder inkijk. U kunt bij ons ook een raamstickermuursticker of raamfolie bestellen.

Kan ik je ergens bij helpen?