100% uniek

Al meer dan 5.000+ klanten

kei gaaf

Maak je eigen ontwerp

Plakfolie voor uw raam gezocht? De beste raamfolie vindt u snel bij Kei-Gaaf

Zoekt u plakfolie voor uw raam? De beste plakfolie vindt u snel bij Kei-Gaaf. Of u nu zoekt naar plakfolie voor thuis of op kantoor, bij ons vindt u plakfolie voor ramen op diverse locaties. Onze plakfolie is eenvoudig aan te brengen en weer te verwijderen. Maar het mooiste is nog dat u er meteen de gewenste uitstraling van uw pand of woning mee kunt realiseren. Wanneer u deuren met veel glas heeft en slechts een gedeelte hiervoor wenst af te schermen, kunt u ook kiezen voor gesneden raamfolie. Meer uitpakken? Kies dan voor onze full colour plakfolie. Bij Kei-Gaaf heeft u in elk geval binnen een mum van tijd de plakfolie voor uw raam gevonden die u zocht.

 

Aanbod plakfolie voor het raam

Plakfolie voor het raam kunt u bij ons in verschillende soorten vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van frosted plakfolie? Deze plakfolie beschikt over een witte gezandstraalde uitstraling en schermt uw ruimte goed af. De lichtinval blijft hierbij wel behouden. U heeft bij ons niet alleen de keuze uit vele ontwerpen plakfolie, maar kunt ook zelf plakfolie laten bedrukken of snijden in uw gewenste vormen. Wanneer u uw gewenste ontwerp niet kunt vinden, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij geven u dan een advies of maken een voorbeeld ontwerp voor u.

 

Zelf plakfolie samenstellen

Met onze eigen tool stelt u zelf gemakkelijk uw plakfolie voor het raam samen. Het enige wat u doet is uw eigen tekst en een afbeelding toevoegen. Vervolgens kiest u het gewenste formaat en starten wij met het maken van uw ontwerp. Bij ons kunt u niet alleen plakfolie op maat laten maken, maar ook canvas en raamstickers. Hiermee kun je eenvoudig een gepersonaliseerde muur, deur of raam creëren. Bij ons profiteer je altijd van het strakste resultaat. Wij maken al onze producten met veel zorg, aandacht en liefde, waardoor u de hoogste kwaliteit plakfolie op uw ramen heeft. En dat ziet u.

 

Bestel plakfolie voor uw raam

Bestel direct plakfolie voor uw raam en profiteer van een snelle verzending. Heeft u nog vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via 06 41 772 904 of stuur ons een mail via maaike@kei-gaaf.nl. Laat ons gerust wat foto’s van uw wensen zien, zodat wij een ontwerp op maat kunnen maken. Met onze plakfolie op het raam bent u altijd verzekerd van minder inkijk.

Chat openen
Kan ik je ergens bij helpen?