100% uniek

Al meer dan 5.000+ klanten

Maak je eigen ontwerp

Laten we het eens hebben over deze geweldige raamfolies!

Glas in lood raamfolie is een fantastische manier om een vleugje kunstzinnigheid en kleur aan je ramen toe te voegen. Of je nu de uitstraling van traditioneel glas in lood wilt of iets moderner en abstracter, met deze folie kun je elk raam in een handomdraai omtoveren tot een prachtig middelpunt.

De volgende optie is matte privacyfolie, die perfect is voor iedereen die waarde hecht aan privacy, maar toch natuurlijk licht in de ruimte wil hebben. Het geeft je ramen een elegante matte uitstraling terwijl nieuwsgierige blikken op afstand worden gehouden.

Als je het liever eenvoudig houdt en het uitzicht naar buiten centraal wilt stellen, is transparante raamfolie een goede keuze. U kunt er nog doorkijken maar geeft ook privacy omdat het niet glashelder is.
Tot slot mogen we niet vergeten om deze folies ook op deuren en erkers aan te brengen – ze doen wonderen bij het creëren van een samenhangende en stijlvolle look in de hele ruimte. Dus waarom zou je je ramen niet de make-over geven die ze verdienen?

Privacy folie (gesneden of bedrukt) en glas in lood raamfolie is een veelzijdige oplossing voor bedrijven die zowel hun privacy als hun naamsbekendheid willen vergroten.

Met dit unieke product kunnen bedrijven de vertrouwelijkheid binnen hun bedrijfspand bewaren en tegelijkertijd hun logo of eigen ontwerp op de ramen weergeven. Het matte effect van de folie belemmert niet alleen het zicht van buitenaf, maar voegt ook een element van elegantie en verfijning toe aan de ruimte.

Raamfolie kan eenvoudig op elk glasoppervlak worden aangebracht en biedt een kosteneffectief alternatief voor traditioneel mat of geëtst glas, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of esthetiek.
Dankzij de duurzaamheid en weerstand tegen UV-stralen gaat dit type raamfolie voor bedrijven lang mee en beschermt het tegelijkertijd het interieur tegen schadelijk zonlicht.

Bovendien kunnen bedrijven dankzij de aanpassingsmogelijkheden van privacyfolie een sterke visuele aanwezigheid in hun omgeving creëren, wat uiteindelijk bijdraagt aan merkherkenning en professionaliteit.

Raamfolie erker
Glas in lood deur
Bovenlicht glas in lood
Kantoor raamfolie
Kan ik je ergens bij helpen?