100% uniek

Al meer dan 5.000+ klanten

Maak je eigen ontwerp

Raamfolie

Raamfolie is een prachtig product met een lange levensduur. Het geeft u op verschillende manieren de privacy die u zoekt. Of u opzoekt bent naar meer privacy in de woonkamer, de gang, de badkamer of in de schuur. Met onze raamfolie gesneden, full colour raamfolie of glas in lood raamfolie is er altijd wel een ontwerp/stijl wat bij u past. U kunt natuurlijk ook zelf een ontwerp aanleveren of een voorbeeld hoe u het zou willen hebben. We maken alles op maat.

Als u een ontwerp heeft gezien bij ons op de site en u wilt weten hoe uw raamfolie op maat eruit ziet voordat u het koopt kan dit. U stuurt ons een mail of een WhatsApp berichtje. U benoemd hierin welke raamfolie u wilt hebben (eventueel het voorbeeld erbij, namen/tekst en/of huisnummer) en de afmetingen voor de raamfolie .We zetten het ontwerp geheel op maat in en deze sturen wij u samen met de offerte toe. U kunt de bestelling gemakkelijk plaatsen door de link die mee wordt gestuurd.

Glas in lood raamfolie die wij op maat maken zijn geheel uniek. We hebben diverse ontwerpen waar u uit kunt kiezen. Het geeft een geheel unieke uitstraling en is een stuk goedkoper dan het echte glas in lood. Hierin hebben wij 2 verschillende materialen. Door glas in lood te kopen creëer je een mooie omgeving wat voor meer sfeer zorgt. Glas in lood zorgt voor een woning of kantoorruimte met uitstraling en karakter. Sommige van onze ontwerpen glas in lood raamfolie kunnen wij aanpassen in kleur. Wij maken ook geregeld ontwerpen na. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ook veel bedrijven bestellen raamfolie. Het doel is dan erg uiteenlopend. Je kunt raamfolie met een eigen logo of huisstijl bestellen. Dit kan gesneden raamfolie of full colour raamfolie zijn. Of full colour raamfolie met bijvoorbeeld een landschap om een glazen kantoorwand een mooie uitstraling te geven. Dit geeft een mooie sfeer in een ruimte. Ook geeft het de privacy die mensen zoeken. De directe inkijk wordt tegengegaan. Nog nooit was raamfolie zo multifunctioneel te gebruiken.

Een kantoorruimtes kunnen hierdoor ook allemaal een verschillende stijl worden gegeven. Of juist allemaal in dezelfde stijl. Alles kan geheel worden gemaakt naar u eigen smaak. Wij geven graag advies als u dit wilt. U kunt ons een mail of een WhatsApp bericht sturen. Als u een aantal foto’s van de situatie stuurt, de afmetingen voor de raamfolies en uw wensen dan gaan wij aan de slag hiermee. We maken een voorbeeld ontwerp en sturen u deze toe. Soms kan dit uit verschillende ontwerpen bestaan waaruit u kunt kiezen.

De bedrukking op de raamfolie is aan beide zijde zichtbaar van het raam. De raamfolie is ook goed geschikt voor HR+++ (HR+ en HR++) glas of vochtige ruimtes zoals werkruimtes en badkamers. De raamfolie is zowel voor binnen als buiten te gebruiken.De raamfolie heeft een speciale bubble free/airfree/luchtkanalen belijming waardoor u de raamfolie droog aanbrengt zonder luchtbellen. Volg onze plakinstructie. De raamfolie krimpt of scheurt niet omdat wij hoogwaardige professionele raamfolie gebruiken met een lange levensduur.
Wij adviseren om de raamfolie zwevend in het kozijn te plakken. Trek van de opgemeten hoogte en breedte maat 6 tot 10 mm (0,6 cm – 1 cm) af. Hierdoor krijg je een ruimte tussen de raamfolie en het kozijn van 3 tot 5 mm (0,3 – 0,5 cm) rondom die vrij is. Het raam kan zo goed zijn warmte en kou kwijt. Ook hoeft u de raamfolie niet te snijden na het aanbrengen.

Belangrijke punten:

 • Gemakkelijk aan te brengen. Plakintrsuctie + spatel/rakel en instructie film voor het aanbrengen van de raamfolie.
 • Gemaakt op maat. U hoeft niets te snijden.
 • U heeft direct de privacy die u zoekt.
 • Geen gordijnen nodig. De raamfolie is makkelijk schoon te maken met een vochtige doek.
 • De gezandstraald effect raamfolie breekt het directe zonlicht maar laat het licht wel door.
 • De raamfolie heeft een speciale bubble free/airfree/luchtkanalen belijming waardoor u de raamfolie droog aanbrengt zonder luchtbellen.
 • Heeft een lijmlaag waardoor het een lange levensduur heeft. Makkelijk te verwijderen later. U maakt de raamfolie iets warm met een föhn en u trekt het er af.
 • High quality raamfolie. Krimpt, vergeelt of scheurt niet na jaren.
 • De raamfolie kan gemaakt worden met eigen namen/tekst, huisnummer en/of logo.
 • Bedrukking aan beide zijde van het raam zichtbaar.
 • Zowel voor buiten als in binnen te gebruiken.
Kan ik je ergens bij helpen?